Klanten feedback

Casus
Blaffen, grommen en uitvallen tijdens het wandelen.
 
Onze Labrador van 2 jaar, trok aan de riem, blafte, gromde en viel van afstand al flink uit naar andere honden en mensen. Het wandelen begon een grote opgave te worden en was niet leuk meer.
Met een duidelijk Stappenplan en de tips en oefeningen, is het uitvallen al een stuk minder.
Onze hond trekt, blaft en gromt niet meer.
Ik weet nu wat ik moet doen en heb er vertrouwen in dat ik de situatie onder controle heb.
Ik ben zeer tevreden over de Gedragstherapie en het persoonlijk contact met Annemie
 
Ik kan nu weer lekker ontspannen wandelen met mijn hond
 
 

  Afbeelding invoegen
Casus
Agressie tijdens uitlaten naar alles wat beweegt op straat, happen naar eigenaar tijdens opspringen.
 
Krietenterend vaan nmach en frustratie koum iech bij diech in Bun aon mt Raff, uzze jnge herder vaan 5 maond.Thoes 'nen ingel, meh op straot d'r duvel zellef. Wat hb stiech miech mt d'n heldere, consequente en rstige meneer vaan aonpak good gehollepe in 't begin. De gngs toen jaomer geng 'nen tied weg, meh gaofs us in René ''ne fantastische vervenger. Dien legio verhaole tijdens de lsse euver d'n hnd en de hndetaol gaove miech, neve de tools die ste aonreikdes, vl inziech.Raff is enorm veuroet gegaange op straot en focus ziech noe vl mie op miech i.p.v. op alles en eederein anders. V'r zien d'r nog neet meh zien dankzij uuch wel in 'n verdomdes gooj riechting aon 't koume.
 
Daanke veur dien hllep en chapeau veur euren aonpak!
  Afbeelding invoegen    

Casus 
Agressie naar eigenaar. Grommen naar dochtertje 2 jaar.

We zijn heel tevreden over het consult, de aanpak, het gesprek en ook over de eerlijkheid van jou over het behandelen van onze hond. Dit schepte duidelijkheid en hierdoor kregen wij ook geen verwachtingen die uiteindelijk niet zouden kunnen worden waargemaakt en werd een grote teleurstelling voorkomen. 

Met behulp van het trainingsplan hebben we tips en advies gekregen om de situatie positiever te maken voor alle partijen. We zullen toch altijd extra moeten opletten. 
In ieder geval hartelijk dank,

 


Casus
Uitvallen tijdens uitlaten, over-reactie op geluiden,  najagen fietsers/tractor.
 
Ik heb een Boerboel van 2 jaar, die door het lint ging als ik bij de wandeling andere honden tegenkwam.Aangezien ze 50 kg weegt was dit niet gezellig wandelen. Zij reageerde ook fel op verschillende geluiden, zoals telefoon, stoplicht, waarna ze dan weer achter fietsers, tractoren aan wilde.
Ik ben in contact gekomen met Annemie en na een consult is er een stappenplan opgezet.
 
Dit stappenplan was vrij duidelijk , samen met nog een aantal individuele lessen is het mij gelukt om een stuk relaxter te kunnen wandelen.
Nu na ong. 6 maanden zie ik duidelijke vooruitgang, de geluiden obsessie is er helemaal uit. Soms gaat het nog weleens mis met andere honden, maar er is zeker vooruitgang geboekt.
 
Ik loop nu weer met plezier en dat is het belangrijkste.

  Afbeelding invoegen

Casus
Angst bij uitlaten en harde geluiden, b.v vuurwerk

Mijn man en ik en ons hondje zijn ontzettend goed geholpen. Baasje en vrouwtje weten nu wat te doen en hoe te reageren bij vervelende geluiden en ons hondje is daar erg mee geholpen. Ze heeft minder stress en als ze toch een angstaanval krijgt duurt dat niet meer zo lang en is niet meer zo heftig

De uitleg was duidelijk, het stappenplan goed te volgen en een heleboel verhelderende informatie over hoe een hond "denkt".
Van ons allemaal bedankt!


  

Honden-Gedragstherapie             Probleemgevend gedrag oplossen       Het Gedragsspreekuur  

Tarieven Gedragstherapie voor uw hond